Kaymakam Öter ve Başkan Yıldız Öğrencilerle Fidan Dikti

Kaymakam Öter ve Başkan Yıldız Öğrencilerle Fidan Dikti

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kağızman Yatılı Bölge Okulunu ziyaret etti. Kaymakam Öter ve Başkan Yıldız ziyaretten sonra öğrenciler ile birlikte çam ve uzun elma fidanı dikti.

Kağızman Yatılı Bölge (YİBO) İlkokulu’nda düzenlenen fidan dikme töreninde Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ve Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız öğrenciler birlikte uzun elma ve çam fidanı diktiler. Okul bahçesinde dikilen fidanlara protokol üyelerinin isimlerinin yazılı olduğu küçük tabelalar asıldı. Törende ayrıca Kağızmanlı şair Hıfzı için öğrenciler tarafından okul bahçesine  çınar ağacı fidanı dikildi.

Kaymakam Öter, ağaç dikmenin büyük bir sosyal faaliyet ve hayır olduğunu söyledi. Kaymakam Öter, "Belediye Başkanımız ve öğrencilerimizle  beraber fidan dikmek ayrı bir mutluluk arz ediyor. Daha temiz bir hava, daha yeşil bir dünya için her öğrencinin okuduğu okulda dikili bir ağacı bulunsun istiyoruz. Öğrencilere ağaç sevgisini aşılamak ve bugünü onlarla paylaşmak çok güzel bir duygudur." dedi.

Ağaç dikme programına Kaymakam Ercan Öter’in yanı sıra Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar İdareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

kagizmanda-fidan-dikimi-basladi-(1).jpgkagizmanda-fidan-dikimi-basladi-(2).jpgkagizmanda-fidan-dikimi-basladi-(4).jpgkagizmanda-fidan-dikimi-basladi-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yerel Haberler