KAÜ'den Emniyet'e Taziye Ziyareti

KAÜ'den Emniyet'e Taziye Ziyareti

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ve beraberindeki heyet, öncelikle Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ı ve ardından da Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal'ı ziyaret etti.

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan ve beraberindeki heyet, öncelikle Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ve ardından da Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal’ı ziyaret etti.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, beraberinde üniversite personelinden oluşan heyetle, ülkemizde yaşanan terör olaylarını lanetlemek, şehitlerimiz için başsağlığı dilemek ve emniyet mensuplarımıza destek olmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğüne ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Özcan ve beraberindeki heyet, öncelikle Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal’ı makamında ziyaret etti. Heyet, teröre karşı millet olarak emniyet güçlerimizin yanında oldukları mesajını iletti. Ziyaretler sırasında Rektör Prof. Dr. Özcan, üniversite olarak emniyet güçlerimizle birlikte terör karşısında geliştirilecek her türlü sosyal ve akademik projelere hazır olduklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Özcan ve üniversite heyeti polislerimizi çalışma birimlerinde ziyaret ederek terör karşısında verdikleri desteği iletmesi ve onlara çiçek takdim etmesi tüm emniyet mensuplarımız tarafından memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber