KAÜ’de "30. Vergi Haftası” Paneli

KAÜ’de "30. Vergi Haftası” Paneli

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kars İl Defterdarlığı işbirliğiyle “30. Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında panel düzenlendi.

Vergi haftası etkinliklerine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Arslan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Ahmet Yıldırım, Kars İl Defterdarı Senem Topal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Üzümcü, Kars SMMO Başkanı Turgut Güzey, akademisyenler, defterdarlık çalışanları, muhasebeciler ve öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen panel Kars İl Defterdarı Senem Topal’ın açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. 

Panelde, Prof. Dr. Adem Üzümcü, “Kayıt Dışı Ekonomi ve Yeni Ekonomik Program”, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Ahmet Yıldırım, “Gelir İdaresi Başkanlığı Teşkilat Yapısı, Görevleri ve Faaliyetleri İle Başkanlıkça Sunulan Elektronik Hizmetler”, Öğr. Gör. Üstüner Baki, “Kayıt Dışı Ekonomi ve Vergi Bilinci”, Öğr. Gör. M. Fatih Aslantaş, “Mükellef Hakları Üzerine Bir Değerlendirme” konulu sunum yaptı.  

Konuşmacıların gerçekleştirdiği sunum ve bilgilendirmenin ardından İl Defterdarı Senem Topal, öğrencilere seslenerek, yaptıkları alışverişlerde fiş almalarının önemine değinerek yanında alışveriş fişi bulunan öğrencileri sahneye davet ederek hediye takdim etti.

Program, panelistlere katılım belgeleri takdiminin yapılması ile son buldu.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber