KAÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu, MAÜB Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

KAÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu, MAÜB Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu, Merkezi Asya Üniversiteler Birliği’nin Yürütme Kurulu Üyeliğine Seçildi.


Rektör Prof.Dr.Hüsnü Kapu, 29 Nisan 2016 tarihinde kurulan ve 17 ülkeden 63 üniversitenin katılımıyla oluşan Merkezi Asya Üniversiteler Birliği’ nin Yürütme Kurulu Üyeliğine seçildi.

Birlik çerçevesinde gerçekleştirilen ve düzenlenmesi planlanan faaliyetleri değerlendirmek üzere, 30 Ocak 2019 tarihinde Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü, Merkezi Asya Üniversiteler Birliği Başkanı

Prof.Dr.Sebahattin Balcı başkanlığında  yapılan online toplantıya KAÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Kapu’yu temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç katıldı.

Bu çerçevede düzenlenen toplantıda; MAÜB Değişim Programı, MAÜB Öğrenci Konseyi, Temalı Yaz Okullarının düzenlenmesi, Lisansüstü eğitim de işbirliğinin sağlanması, “Merkezi Asya’yı Anlamak “ adlı bir ortak kredisiz dersin açılması, MAÜB’e üye üniversiteler arasında Spor oyunlarının düzenlenmesi ve 2. Genel Kurula ev sahipliği yapacak üniversitenin belirlenmesi gibi konular ele alındı.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber