Kars'ta Zeytin Dalı Harekatı'na kan bağışı ile destek

Kars'ta Zeytin Dalı Harekatı'na kan bağışı ile destek

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kars Gençlik Merkezi Gençlik Lideri ve gönüllü gençleri olarak , Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na kan bağışıyla destek oldu.

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kars Gençlik Merkezi  Gençlik Lideri ve gönüllü gençleri şöyle konuştu, “Analarının sevmeye doyamadığı can kuzuları düğüne, bayrama gider gibi cepheye koştular. Cennete koştular. Şehadete koştular. Bizde bugün onlara kan bağışı kampanyamızla kan vererek destek olmaktayız. Bugün kanımızla, gerekirse canımızla cephede olmaya hazırız. Mehmetçiklerimizin yanında fiilen bulunamasak da gençlik ekibi olarak gerekli hallerde hemen ulaştırılması için kan bağışı kampanyası ile bir katkıda biz sunalım istedik. Bizler de bu şekilde Mehmetçiklerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun." diye konuştu.

lider-haber-ajansi--(2)-002.jpglider-haber-ajansi--(3)-002.jpglider-haber-ajansi--(4)-002.jpglider-haber-ajansi--(5)-001.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber