Kars'ta yeni yılın ilk trafik cezası alkollü sürücüye kesildi

Kars'ta yeni yılın ilk trafik cezası alkollü sürücüye kesildi

Trafiği tehlikeye sokan sürücüye bin 237 lira para cezası uygulandı

Kent genelinde yılbaşı dolayısıyla uygulama yapan asayiş, özel harekat ve trafik ekipleri, alkollü ya da ehliyetsiz araç kullanan ve trafik kurallarına uymayan sürücüleri denetledi.

Bu çerçevede çeşitli tedbirler alan trafik polisleri, Faikbey Caddesi'nde trafiği tehlikeye sokan N.P. idaresindeki 16 ADH 85 plakalı aracı takibe alıp, Cumhuriyet Meydanı'ndaki uygulama noktasında durdurdu.

Polisin kontrolünde alkollü olduğu anlaşılan N.P'ye "alkollü araç kullanmak" suçundan bin 2 lira ve "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek"ten de 235 lira para cezası uygulandı. Böylece Kars'ta yeni yılın ilk trafik cezası da uygulanmış oldu.

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, yılbaşı dolayısıyla Kazım Paşa Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, polislere tatlı ikram etti. 

Meslektaşlarının yeni yılını kutlayarak başarı dileyen Bitirik, ardından Cumhuriyet Meydanı'nda uygulama yapan polislere de tatlı ikramında bulundu.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı dolayısıyla trafik denetimi yaptı. İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik uygulama noktalarını gezerek personeline tatlı ikram etti.

20171231_2_27853792_29393722_web.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber