Kars'ta Trafik Uygulamaları Aralıksız Sürüyor

Kars'ta Trafik Uygulamaları Aralıksız Sürüyor

Gündüz araç ve şahıslara yönelik yapılan uygulamalar gecede mesken ve umuma açık alanlarda sürdürülüyor. 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü şehrin belli noktalarında ve şehrin giriş çıkışlarında trafik ve asayiş uygulamalarını arttırdı. Kars'ta öğlen saatlerinde başlatılan asayiş ve trafik uygulamalarında şehrin giriş ve çıkış yolları adeta abluka altına alındı. Kars Kalesi, Kümbetli Köyü yol ayrımı, Kars otogar binası, Azat kavşağı, Ani yolu ve Digor yolunda kurulan uygulama ve kontrol noktalarında toplamda 133 araç kontrol edildi. Bazı araçlara ise trafik kanununa göre cezai işlemler uygulandı.

Kars kalesi taş köprü mevkiinde yapılan uygulama dikkat çekti. Özellikle yerli ve yabancı turistlerin yoğun olduğu bu bölgede dolaşan turistlerin olası olumsuzluklar yaşamaması için titiz bir çalışma gerçekleştirildi.

Araç ve şahıslara yönelik yapılan ve 8 noktada gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamaları gece saatlerinde ise umuma açık veya kapalı alanlar ile bazı mahalle ve bölgelerde de devam edeceği öğrenildi.

trafik-uygulamalari-araliksiz-suruyor-(6).jpg

trafik-uygulamalari-araliksiz-suruyor-(1).jpgtrafik-uygulamalari-araliksiz-suruyor-(2).jpgtrafik-uygulamalari-araliksiz-suruyor-(3).jpgtrafik-uygulamalari-araliksiz-suruyor-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber