Kars'ta Trafik Kazası: 1 ölü, 14 yaralı

Kars'ta Trafik Kazası: 1 ölü, 14 yaralı

Kars’ın eski Erzurum yolu olarak bilinen Paşaçayır yolunda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 öğretmen öldü 14 kişi de yaralandı. Edinilen...

Kars’ın eski Erzurum yolu olarak bilinen Paşaçayır yolunda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 öğretmen öldü 14 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza saat: 17.30 sıralarında Kars-Erzurum istikameti Paşaçayır yolu KYK yurdu kavşağının 300 metre ilerisinde meydana geldi. Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi istikametinden şehir merkezine doğru gelmekte olan 42 PS 615 plakalı özel otomobil ile T. Aldım idaresindeki 36 AB 018 plakalı kamyonet tipi otomobil bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın akabinde karşı yönden gelen 36 AN 332 plakalı zift yüklü TIR’da kazaya karıştı. TIR sürücüsü araçlara çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybedince şarampole yuvarlanarak yan yattı.

Kazada 42 PS 615 plakalı özel otomobildeki öğretmen Şenol Şimşek (29) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akyaka Demirkent köyü nüfusuna kayıtlı ücretli öğretmen Şenol Şimşek’in ölümü yakınlarını yasa boğdu. Hastaneye akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi. Diğer 14 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu birçoğunun ayakta tedavi gördüğü öğrenildi.

Bu arada olay yerinde anne ve babasının kucağında etrafı şaşkın bakışlarla izleyen bir bebek dikkat çekti. Polis ekipleri bebeği ve ailesini ambulansla hastaneye gönderdi.

Yol bir süre trafiğe kapatılırken itfaiye ekipleri de araçlarda meydana gelebilecek olası yangını önlemek için köpüklü suyla müdahale etti.

Kazada yaralananların isimleri şöyle:

 

S.Erdağ, T. Aldım, M. Ateş, E. Daşdemir, E. Karakaş, M. Bedel, B. A. Aslan, Ö. Erdağ, O. Tanı, Afgan uyruklu M. P. Hazare, P. Hazare, S. Qhebari.

Kazanın tam olarak neden meydana geldiği araştırılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber