Kars'ta Tomografi Ünitesinin Açılışı Yapıldı

Kars'ta Tomografi Ünitesinin Açılışı Yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Harakani Devlet Hastanesine tahsis edilen tomografi ve kemik ölçüm cihazlarının bulunduğu ünitenin  açılışı yapıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından  Kars'a gönderilen modern teknoloji ile donatılmış cihazlar, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu ve Harkani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aytaç Erman Kesgin’in katıldığı açılış töreninin ardından hizmete sokuldu.

Açılış öncesi gazetecilere cihazlar ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kars İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu, son derece modern tomografi cihazının Sağlık Bakanlığınca 47 ilden biri olan Kars’a da tahsis edildiğini ifade etti.

karsta-tomografi-unitesinin-acilisi-yapildi-(1).jpgkarsta-tomografi-unitesinin-acilisi-yapildi-(2).jpgkarsta-tomografi-unitesinin-acilisi-yapildi-(3).jpgkarsta-tomografi-unitesinin-acilisi-yapildi-(4).jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Kars Haber