Kars'ta Sporculara Hediye Verildi

Kars'ta Sporculara Hediye Verildi

 SODES’in finansal desteği ve Kars Valiliği Koordinasyonunda Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 240 gence spor malzemeleri...

 SODES’in finansal desteği ve Kars Valiliği Koordinasyonunda Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 240 gence spor malzemeleri ve kıyafetleri dağıtıldı.

 

İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda düzenlenen tören ile 240 gence Basketbol, Voleybol, Hentbol, Badminton ve Kort Tenisi malzemelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat tarafından dağıtıldı. Polat’a dağıtım da Proje Koordinatörü Ergin Çağrı, Projeden Sorumlu Şube Müdürü Müslüm Kılıçoğlu, kurs hocaları ve veliler eşlik etti.

Daha sonra açıklama yapan Gürsel Polat “Ulusal Gençlik ve Spor Politikası Belgesi’nin Dezavantajlı Gençler ve Sosyal İçerme, Gönüllülük ve Hareketlilik temel politika alanlarında yer alan hedefler çerçevesinde; Kış koşullarının ağır ve güneşli gün sayısının az olduğu kentimizde salan sporlarına yoğunlaşmak için 240 gencimizi kapsayan “Umayın Sporcuları” adlı proje 27 Ağustos 2015 ile 27 Ekim 2016 tarihleri arasında SODES’in finansal desteği ve Kars Valiliği Koordinasyonunda Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafınca yürütülmektedir.

02 Aralık 2015 tarihinde başlayan ve 02 Haziran 2016 tarihinde tamamlanan Projemiz. Basketbol, Voleybol, Hentbol, Badminton ve Kort Tenisi 5 branşta 6 aylık teorik ve pratik eğitim verilen sporcularımıza kurs sonunda lisanslandırma yapılarak Gençlik Spor Kulübü çatısı altında spor kariyerlerine devam etmeleri sağlanacaktır dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber