Kars’ta Şehit Aileleri Onuruna Yemek Verildi

Kars’ta Şehit Aileleri Onuruna Yemek Verildi

Kars Valisi Türker Öksüz, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri onuruna düzenlenen yemekte şehit yakınları ile bir araya geldi. 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda şehit yakınlarına hitaben bir konuşma yapan Vali Türker Öksüz, Emniyet Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünde şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet Teşkilatının; ülkemizin, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, devletimizin ve milletimizin bekası için 174 yıldır başarıyla çalıştığını belirtti. 

Vali Türker Öksüz, şöyle konuştu: “Gücünü kanunlardan ve vatandaşlarımızdan alarak görevini başarıyla yürüten polis teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz de bu vatan için gecelerini gündüzlerine katarak mücadele ettiler. Bu vesileyle aziz şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize hayırlı ve uzun bir ömür diliyorum. Emekli olan ve halen görevi başında olan emniyet mensuplarına sağlıklı bir ömür diliyorum. Şehit yakınları ve gaziler olarak bilmelisiniz ki sizler şehitlerimizin bizlere en aziz hatırasısınız, emanetisiniz. Sizleri her zaman başımızın üstünde tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz. Sizlerin sorunlarınızın çözülmesi ve ihtiyaçlarınızın giderilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Sizler, canlarını bu vatan için vererek şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin yakınları olarak her şeyin en iyisine layıksınız. Dün olduğu gibi bugün de gerek terör örgütleri gerekse ülkemizin büyümesini, gelişmesinin istemeyen ülkeler ve onların taşeronluğunu yapan örgütler, huzurumuzu bozmak için olanca güçleriyle gayret ediyorlar. Bize düşen devlet olarak, birlik-beraberliğimiz, kardeşliğimizi bozmadan, devlet ve millet olarak kaynaşmamızı sürdürmek, korumaktır. Bunu sağlayarak ülkemizi hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. Polis Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz yemeğimize teşriflerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Saygılar sunuyorum.”

Vali Türker Öksüz’ün konuşmasının ardından şehitlerimiz için yapılan duanın ardından program sona erdi.
Düzenlenen yemek programına; Vali Türker Öksüz, 14.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, şehit yakınları ve gaziler katıldı. 

kars’ta-sehit-aileleri-onuruna-yemek-verildi-(1).jpgkars’ta-sehit-aileleri-onuruna-yemek-verildi-(3).jpgkars’ta-sehit-aileleri-onuruna-yemek-verildi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber