Kars’ta Sahte İhbar Alkışlarla Ve Çiçekle Karşılandı

Kars’ta Sahte İhbar Alkışlarla Ve Çiçekle Karşılandı

Kars’ta bir ihbarı değerlendiren motorize polis ekibi, olay yerine geldiğinde şaşkına döndü.

Turgut KAYA
Türk Polis teşkilatın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasının kutlandığı Kars’ta; Halitpaşa Spor salonunda gençlerin kavga ettiği yönünde ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren 2 memurdan oluşan motorize polis ekibi, acil şekilde spor salonuna intikal etti. Salona giren iki polis, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Saltık, bedminton öğrencileri ve hocaları tarafından alkışlar eşliğinde Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılandı.
İhbarın tatlı ve anlamlı bir ihbar olduğunu gören polisler, mutluklarını gizleyemezken duygulu anlar yaşandı. Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Saltık, bedminton öğrencileri ve hocaları, polis memurları nezdinde tüm polis teşkilatının bu önemli günlerini kutlayarak, başta şehit olmuş tüm polislere ve tüm şehitlere minnettarlıklarını ilettiler.

kars’ta-sahte-ihbar-alkislarla-ve-cicekle-karsilandi-(1).jpgkars’ta-sahte-ihbar-alkislarla-ve-cicekle-karsilandi-(2).jpgkars’ta-sahte-ihbar-alkislarla-ve-cicekle-karsilandi-(3).jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber