Kars'ta Sağlık Çalışanlarına Şiddet!

Kars'ta Sağlık Çalışanlarına Şiddet!

Kars,Sarıkamış 1 Nolu Aile Sağlığı Hizmeti (ASH) Ekibi geçtiğimiz gün akşam saatlerinde gittikleri vakada hastaneye sevk sırasında hasta yakınları tarafından hasta taşıyan ambulansın daha hızlı sürülmesi için tacizde bulunması sonucu ambulans kaza yaptı.

Kars Sarıkamış 1 Nolu Aile Sağlığı Hizmeti (ASH) Ekibi geçtiğimiz gün akşam saatlerinde gitmiş oldukları Kardiopulmonerarrest Gelişmiş hastaneye ilk müdahalesini yapıp hastaneye CRP yaparak naklettiği esnada, hasta yakını kontrolündeki araç tarafından daha hızlı gitmeleri için defalarca tacize uğramış ve aynı aracın arkadan kasıtlı olarak çarpması sonucu kaza yapmıştır.

Ekip Paramediği kaza anında etkin CPR için Ayakta Olduğundan kaza anında ambulans içerisinde savrulmuş ve vücudunda ezikler meydana gelmiştir.

Kars Sağlık çalışanları tarafından yapılan açıklamada" mesleğimize ve meslektaşlarımıza yapılmış olan saldırıyı kınıyor, başta Kars 112 olmak üzere tüm acil sağlık hizmetlerine geçmiş olsun diyoruz".dedi

Bizlerde Lider Haber Ajansı olarak sağlık çalışanlarına geçmiş olsun diliyor saldırıyı gerçekleştirenleri de şiddetle kınıyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sarıkamış