Kars'ta Ramazan Bayramı Huzurlu Geçti

Kars'ta Ramazan Bayramı Huzurlu Geçti

 Kars'ta, Ramazan Bayramı alınan tedbirlerle birlikte huzurlu geçti. Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce bayram öncesi ve bayram süresince, halkın...

 Kars'ta, Ramazan Bayramı alınan tedbirlerle birlikte huzurlu geçti.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce bayram öncesi ve bayram süresince, halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezleri, otogar, tren garı, pazar yerleri ve parklarda yeteri kadar resmi ve sivil ekiple yaya devriye görevlendirilirken, alınan tedbirlerin ardından vatandaşlar da bayramını olaysız ve huzurlu geçirmenin keyfini yaşadı.
“Vatandaşlar alınan güvenlik önlemlerinden memnun kaldı”

Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü’nce alınan güvenlik önlem ve tedbirleri vatandaşları memnun etti.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı tedbirler sonucunda olaysız ve huzurlu bir bayram geçirdiklerini ifade eden vatandaşlar, “Kars’ta bayram öncesi ve bayramda emniyetin aldığı tedbirler bizleri memnun etti. Cadde ve sokaklarda polislerin olması bizleri sevindirdi. Gerek trafik ekipleri ve gerekse cadde ve sokaklarda görev alan ekipler bizlere çok yardımcı oldular. Bu sayede şehrimizde her hangi bir olay yaşanmadı. Bizler buradan emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde huzurlu bir bayram geçirdik” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber