Kars’ta PKKKCK Operasyonu 9 Gözaltı

Kars’ta PKKKCK Operasyonu 9 Gözaltı

Kars'ta  sosyal paylaşım sitesinden “Terör Örgütü Propagandası Yapmak”, “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum Ve Organlarını Aşağılama” ve “Cumhurbaşkanına Hakaret” suçlarını işleyen 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında, sosyal paylaşım sitesi üzerinden (facebook, twitter, ınstagram vb.) “Terör Örgütü Propagandası Yapmak”, “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama” ve “Cumhurbaşkanına Hakaret” suçlarını içeren paylaşımlar yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik il merkezi ve ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 1 şahıs tutuklandı, 8 şahıs adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir” denildi.

kars’ta-pkkkck-operasyonu-(6).jpg

2c734fa6-0adf-4ab2-ad7a-b0eda1de6991.jpgkars’ta-pkkkck-operasyonu-(1).jpgkars’ta-pkkkck-operasyonu-(4).jpgkars’ta-pkkkck-operasyonu-(5).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber