KARS'TA ÖRNEK MUHTAR

KARS'TA ÖRNEK MUHTAR

Kars’ın Paşaçayır Mahallesi muhtarından takdire şayan davranış. 

Kars merkeze bağlı Paşaçayır Mahallesi Muhtarı Hakan Kepenekçi mahallede spor salonu eksikliği sebebiyle yaz tatilinde mahalle çocuklarını kendi imkanları ile İsmail Aytemiz Spor Salonuna götürüp, getiriyor. Hakan Kepenekçi haftanın 3 günü gerçekleştirdiği bu aktivite ile 50 kadar çocuğu spor ile buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor. 
Spor dışındada bir çok etkinlik düzenlediği bilinen Kepenekçi’nin Mangal, Piknik ve çeşitli eğlenceler ile mahalle çocuklarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Paşaçayır Mahallesi muhtarı Hakan Kepenekçi yaz tatilinde mahallemiz çocuklarının çeşitli aktiviteler ile zamanlarını geçirmeleri onların en doğal hakları. Bizler ise sadece çocuklarımıza ön ayak oluyoruz diyerek ifadelerine şu sözler ile devam etti. “Paşaçayır Mahallesi Kars’ın 70 yıllık bir mahallesidir. Lakin mahallemizde epeyce eksiklikler var. Sıkıntılı olan konular var. Tabi biz bu konuların zamanla üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz. Bizim ilk olarak önceliğimiz çocuklarımız. Çocukları spor ve benzeri aktivitelerden uzak kalmasının önüne geçmek. Onları kötü alışkanlık ve kötü cevreden uzak tutmaya çalışmak yegane hedeflerimiz arasında. Çocuklarımızın bu konuda yanlarında olmak bizim görev ve sorumluluklarımız arasında, bu konuda mahalle halkımızda bizlere destek vermekten geri durmuyorlar.    Onlara da teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı farklı farklı spor dallarına yönlendirmeye çalışıyoruz. Kimi güreş dalında,kimi futbol kimi ise voleybol alanlarında dersler alıyor. Mahallemizin eksiklerinden biri spor salonu...

Bizler elimizden geleni yapıp mahallemize spor salonu yapmak için çaba sarf edeceğiz. Bu konuda hem mahalle sakinlerimiz, hem belediyemiz, hemde şehrimizin büyüklerinin bize destek vereceklerini umut ediyoruz. Kendi mahallemizde bir spor salonumuz olursa bizlerde bu şekilde toplu halde gidip gelmek yerine mahallemizde bulunan spor salonunu kullanıp her bireyin bu salondan daha rahat faydalanmasını sağlayabiliriz. Umarız gerekli destekleri alıp en kısa zamanda Kars’ın en eski Mahallerinden olan Paşaçayır Mahallemizi daha yaşanılabilir bir hale getirmiş olacağız.”dedi.

muhtar-gibi-muhtar!--(10).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(11).jpg

muhtar-gibi-muhtar!--(6).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(7).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(8).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(9).jpg

muhtar-gibi-muhtar!--(1).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(2).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(4).jpgmuhtar-gibi-muhtar!--(5).jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Kars Haber