Kars'ta Öğrencilerin Muhteşem Ay Yıldız Koreografisi

Kars'ta Öğrencilerin Muhteşem Ay Yıldız Koreografisi

Kars'ta Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde toplanan 700 öğrenci yaklaşık 1 saatlik çalışma neticesinde bedenleriyle bayrağımızın sembolü olan ay ve yıldız oluşturdu. Ortaya çıkan muhteşem görüntü ise büyük beğeni topladı ve görenleri duygulandırdı.

Kars'ta bulunan Atatürk İlköğretim okulu öğrencilerinin talebi üzerine  okul Müdürü Alpaslan Çeçen ve öğretmenler tarafından organize edilen yaklaşık   700 öğrenci Okul bahçesinde toplanarak, "ay ve yıldız" figürü yaparak "ATATÜRK" diye bağırdı.  

Kars Atatürk İlkokulu Müdürü Alpaslan Çeçen, " Bu ülkeyi bize hediye eden bu bayrak, bu devleti bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun. Öğrencilerimizin ay yıldızlı bayrağımızı oluşturan hilal ve yıldız temalı çalışması bizleri gururlandırdı. Türk bayrağını temsili olarak canlandırdılar. Ülkemize ve milletimize verilebilecek en büyük armağan gençlerimizin yetiştirilmesidir. Biz öğretmenler bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Atatürk İlköğretim okulu  öğrencilerini ay ve yıldızlı şekilde gören Karslı vatandaşlar bir süre öğrencileri alkışladılar, oluşturdukları görüntüden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber