Kars’ta o Kurum İşçi Alıyor

Kars’ta o Kurum İşçi Alıyor

Kars Şeker Fabrikası 9 daimi işçi alacak

Turgut KAYA


Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü Kars Şeker Fabrikası 18- 35 yaşlarında 9 daimi işçi alımı için ilana çıktı.
Yapılan ilanda işçi alımı başvurularının 6 - 10 Kasım tarihleri arasında ALO-170, E-Devlet, İnternet Şubesi esube.iskur.gov.tr adresinden ve Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılacağı belirtildi.
İşe alınacaklarda makine teknoloji teknisyeni, elektrik teknisyeni, mekaniker buhar kazanları teknisyeni, makine bakım onarım teknisyeni ve metal teknolojisi teknisyeni gibi unvanlar aranacak.
Noter çekilişi ise; 29 Kasım 2023 tarihinde Ankara’da Kars için belirlenen kadro sayısının 4 katı asıl ve dört katı yedek olarak belirlenecek. Adayların kura sonucu httb://turkseker.go.tr internet sitesinden ilan edilecek. Sözlü sınavlara dair duyurular aynı şekilde httb://turkseker.go.tr internet sitesinden yayınlanacak.
Yapılan ilanda ayrıca iş başvurusunda bulunacak olan şahıslarda askerlik ile ilgisi olmamak (askerliğini yapmış olmak,tescilli veya muaf olmak), atanacağı pozisyona ilişkin mezuniyeti gösterir öğrenim belgesi, tehlikeli/çok tehlikeli işlerde yüksek yerlerde ve vardiyalı işlerde çalışmasına engel olacak bir hastalının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişin tam teşekküllü resmi sağlık kuruluşundan sağlık raporu alabilecek durumda olmak gibi belgeler isteneceği de bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber