Kars’ta Jandarma ve Polis Köylerdeki Çocukların Bayramını Kutladı

Kars’ta Jandarma ve Polis Köylerdeki Çocukların Bayramını Kutladı

Kars’ta polis ve jandarmalar, köylerdeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocukları evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan güvenlik güçleri, bayram dolayısıyla çocuklara pasta kesti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kars’ta renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar evlerinde aileleriyle birlikte bayramı kutladı. Şiirler ve İstiklal Marşı’nı okuyan çocuklar, aileleriyle birlikte bayramı kutlamanın sevincini yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla güvenlik güçleri ziyaret ettikleri köylerde çocuklarla birlikte bayramı kutladı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Güvenlik güçlerinin 23 Nisan etkinlikleri aileleri ve çocukları son derece mutlu etti.

kars’ta-jandarma-ve-polis-koylerdeki-cocuklarin-bayramini-kutladi-(5).jpg

kars’ta-jandarma-ve-polis-koylerdeki-cocuklarin-bayramini-kutladi-(1).jpgkars’ta-jandarma-ve-polis-koylerdeki-cocuklarin-bayramini-kutladi-(2).jpgkars’ta-jandarma-ve-polis-koylerdeki-cocuklarin-bayramini-kutladi-(3).jpgkars’ta-jandarma-ve-polis-koylerdeki-cocuklarin-bayramini-kutladi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber