Kars'ta İl İdare Toplantısı Yapıldı

Kars'ta İl İdare Toplantısı Yapıldı

 Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün başkanlığında İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. 

(1) Toplantıda; Kovid-19 salgını, proje üretilmesi, engellilerin kamu kurumlarına erişebilirliği, tasarruf tedbirleri, Sıfır Atık vb konular istişare edildi.

(2) Öksüz yaptığı değerlendirmede; vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu, kamu kurumlarında Kovid-19 salgını tedbirlerinin titizlikle uygulanması, temizlik ve HES kodu uygulamasının takibine özen gösterilmesini istedi.

(3)   Öksüz:” Sıfır Atık Projesi, ülkemiz için çok önemli bir projedir.  Kurumlarımızda tasarruf tedbirlerine azami dikkat göstermemiz ve atıkları geri dönüşümde değerlendirmemiz büyük önem arz ediyor.” 

(4)   Öksüz:” Bizler vatandaşımıza hizmet için varız. Vatandaşlarımızın başvurularını mağduriyete mahal vermeden, ilgili mevzuat çerçevesinde, ivedi bir şekilde değerlendirmemiz ve çözüm üretmemiz gerekiyor”

(5)  Öksüz:” İlimizin iklim şartları göz önüne alınarak, inşaat projeleri başta olmak üzere, ön hazırlıkların kış döneminde yapılması ve inşaat sezonunda yapımına başlanmasına özen göstermemiz gerekiyor” dedi. 

12739cfb-72ec-4e5f-ab9a-5e8840e53fdd.jpgceacb8d4-79a1-4935-a308-9c9ebc75ad15.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber