Kars'ta  Her Yer Kırmızı Beyaz

Kars'ta Her Yer Kırmızı Beyaz

Kars Belediyesi şehrin en işlek caddelerinden olan Faikbey Caddesi'ni 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türk Bayraklarıyla donattı.

Kars Belediyesi, şehrin ana caddelerini Türk Bayrakları ile donattı. Faikbey Caddesi başta olmak üzere, dolmuş duraklarındaki bilboardlar da dahil olmak üzere  Kars'ın birçok bölgesine binlerce Türk Bayrağı ve 15 Temmuz ile alakalı fotoğraflar asan Kars Belediyesi adeta kenti kırmızı beyaz renklere boyadı.

İçerisinde bulunduğumuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Murtaza Karaçanta, "Milletimizin birlik ve beraberliğini temsil eden, şanlı tarihimizin temsilcisi, bağımsızlığımızın ve kahramanlığımızın sembolü bayrağımızı, Kars'ta dalgalandırıyoruz. Çünkü bugün her şeyden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.
Öte yandan Kars'ta belediyenin Faikbey Caddesi'nin bayraklarla donatmasına vatandaşlardan da destek geldi. Çok sayıda vatandaş işyerleri ve evlerinin balkonlarına Türk Bayrağı astı.

karsta-yer-kirmizi-beyaz-(6).jpgkarsta-yer-kirmizi-beyaz-(7).jpg

karsta-yer-kirmizi-beyaz-(1).jpgkarsta-yer-kirmizi-beyaz-(2).jpgkarsta-yer-kirmizi-beyaz-(4).jpgkarsta-yer-kirmizi-beyaz-(5).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber