Kars’ta Halk Ekmek Büfeleri Yenileniyor

Kars’ta Halk Ekmek Büfeleri Yenileniyor

Kars Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ekmek büfeleri yenileniyor.

Turgut KAYA

Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda mevcut görüntüsüyle şehre yakışmayan eski halk ekmek büfelerinin modern görünümlü yeni büfelerle değiştirildiği bildirildi.
Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, alımı yapılan 9 adet büfeden ilk kurulumu yapılan Şehitler Mahallesindeki Halk Ekmek Büfesinde incelemede bulundu. Vali Öksüz yapılan çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın ve diğer yetkililerden bilgi alarak diğer büfelerinde bir an önce yerlerine konulması yönünde talimatlarda bulundu.
Yenilenen ekmek büfeleri ile ilgili olarak Kars Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada: “Belediyemiz Halk Ekmek Fabrikamız, görevi devraldığımızda atıl durumda idi. Yaptığımız modernizasyon çalışmalarının ardından yeniden üretime başladı. Şehir genelinde bulunan satış noktaları olan halk ekmek büfelerini vatandaşlarımıza daha kaliteli ve sağlıklı ortamda hizmet vermesi adına modern görünüme sahip yenileriyle değiştiriyoruz.” Denildi.

kars-ekmek-bufeleri-1.jpeg

kars-ekmek-bufeleri-2.jpeg

kars-ekmek-bufeleri-3.jpeg

kars-ekmek-bufeleri-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber