Kars’ta Gönül Sofrası iftar çadırında kuruluyor

Kars’ta Gönül Sofrası iftar çadırında kuruluyor

Kars’ta her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca kurulan iftar çadırında gönül sofrası kurulmaya devam ediliyor.

Turgut KAYA

Kars Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında Evliya Cami bahçesinde kurulan Kars Belediyesi Gönül Sofrası İftar Çadırında vatandaşlar hep bir arada aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kars Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, “Ramazan Ayının manevi ikliminde yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneği sergileyen hayırsever hemşerilerimizin kıymetli destekleri hayata geçirdiğimiz iftar soframızda her gün yüzlerce vatandaşımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bunun yanı sıra çadırımıza gelemeyecek durumdaki evde bakım hizmeti alan engelli-yaşlı vatandaşlarımız ile maddi durumu bulunmayan ailelerimize hanelerinde sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. Ramazan Ayının bereketini hemşerilerimizle paylaşmak adına Gönül Sofrası İftar Çadırımıza destek vererek bizleri mutlu eden değerli hayırsever hemşerilerimize, iş insanlarımıza ve derneklerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

kars’ta-gonul-sofrasi-iftar-cadirinda-kuruluyor-(2).jpegkars’ta-gonul-sofrasi-iftar-cadirinda-kuruluyor-(3).jpegkars’ta-gonul-sofrasi-iftar-cadirinda-kuruluyor-(4).jpegkars’ta-gonul-sofrasi-iftar-cadirinda-kuruluyor-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber