Kars’ta El Emeği Göz Nuru Eserler Sergilendi

Kars’ta El Emeği Göz Nuru Eserler Sergilendi

Kars Halk Eğitim Merkezinin ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında el emeği göz nuru eserleri sergilendi.

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmalarının ardından Sertifika dağıtımı, Halk Oyunları gösterisi, müzik dinletisi, Taekwando gösterisi ve sergi açılışı gerçekleştirildi.

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ dâhilinde hazırlanan sergiye katılan Kars Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ve davetliler kursiyerlerin yaptıkları ürünleri inceleyerek bilgi aldı. Öksüz, Emek veren kurslara katılan kurslarda üreticilik yapan ve üretilen el emeği, göz nuru ürünlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.  

Bedesten de Kars Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliklerine Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars İl Jandarma Komutanı Hıdır Ayçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve AK Parti İl Başkanı Âdem Çalkın’ın katıldı.

kars’ta-el-emegi-goz-nuru-eserler-sergilendi-(2).jpgkars’ta-el-emegi-goz-nuru-eserler-sergilendi-(3).jpgkars’ta-el-emegi-goz-nuru-eserler-sergilendi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber