Kars'ta drone destekli trafik uygulaması

Kars'ta drone destekli trafik uygulaması

Türkiye genelinde yapılan "Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi" uygulaması çerçevesinde Kars'ta da drone destekli trafik uygulaması gerçekleştirildi.

Trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla Sanayi Kavşağı'nda İl Emniyet Müdürlüğü ile jandarma trafik ekipleri, havadan drone yardımıyla denetimler yaptı.

Ekipler, durdurulan araçlarda GBT sorgulaması yaparak, araçların bagajlarını kontrol etti. Kusurlu görülen sürücülere cezai işlem uygulandı. Bayram öncesinde yapılan ve yaklaşık iki saat süren uygulama, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Denetim yapan ekipler ise sürücüleri bayram yoğunluğu dolayısıyla dikkatli olmaları konusunda uyardı.

karsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(7).jpgkarsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(8).jpgkarsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(9).jpgkarsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(10).jpg

karsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(1).jpgkarsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(2).jpgkarsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(3).jpgkarsta-drone-destekli-trafik-uygulamasi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber