Kars'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şiir yazıp halıya işletti

Kars'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şiir yazıp halıya işletti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisinden dolayı şiir yazan Karslı esnaf Poliçe, halıya işlettiği şiirini Erdoğan'a armağan etmek istiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisinden dolayı şiir yazan Karslı esnaf Okan Poliçe, halıya işlettiği şiirini Erdoğan'a bizzat takdim etmek istiyor.

Kentin Ortakapı Mahallesi'nde restoran işleten 50 yaşındaki Okan Poliçe, 16 Nisan 2017'deki anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasından önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Sen'i Başkan Yapacağız" adlı şiir yazdı.

Şiirin sözleri ve Erdoğan'ın fotoğrafını Gaziantep'teki bir halıcıda halıya işleten Poliçe, gözü gibi baktığı şiirini restoranına astı.

Poliçe, söz konusu şiirin olduğu halıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek istiyor.

Okan Poliçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı başbakanlığı döneminde Kars'a geldiğinde yakından gördüğünü söyledi.

Erdoğan'ı yakından gördüğü için mutlu olduğunu dile getiren Poliçe, daha önce de şiir yazıp Erdoğan'a gönderdiğini ifade etti.

Poliçe, önceden yazıp kendisine gönderdiği "Orta Doğu'nun Lideri" isimli şiiri sebebiyle Erdoğan'ın telefonla arayıp teşekkür ettiğini anlatarak, son yazdığı şiiri Erdoğan'a takdim etmek istediğini söyledi.

Erdoğan'ı çok sevdiğini vurgulayan Poliçe, "Şiiri içimden gelerek yazdım, inşallah beğenir. Onu çok seviyoruz. Allah, onu başımızdan eksik etmesin. İyi ki Türkiye'nin başında böyle bir lider var." ifadelerini kullandı.

cumhurbaskani-erdogana-siir-yazip-haliya-isletti-(1).jpgcumhurbaskani-erdogana-siir-yazip-haliya-isletti-(2).jpgcumhurbaskani-erdogana-siir-yazip-haliya-isletti-(3).jpg

kaynak:aa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber