Kars’ta Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Kars’ta Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor

Kars’ta koronavirüs (covid19) salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında oluşturulan ekipler denetimlere aralıksız devam ediyor.

Lider Haber Ajansı- İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında denetimlere eşlik eden Kars Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, “İçişleri Bakanlığımız tarafından yayınlanan genelge kapsamında, Türkiye geneli hayatın her alanında yeme içme yerleri, toplu taşıma hizmeti veren araçlara yönelik denetimler ekiplerimiz maharetiyle yapılmaktadır. Bizlerde Kars’ta 337 ekip ve 1309 personelle gerek ilimizde gerek ilçelerimizde bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. 1 Mart’tan itibaren yeni normalleşme kapsamında bir sürece girdik, bu süreçte özellikle uzun zamandır açık olup müşteri almayan yeme içme yerleri, Kafeler gibi yerlerin yeniden, ilimizin sarı renkte olması hasebi ile rahatlıkla müşteri kabul edecek şekilde hizmet vermeye başladılar. Bizde bu yeni süreçle beraber özellikle %50 kapasite ile müşteri kabul edilmesi meselesi, işyerlerine girerken bu kapasitenin belirtildiği şekilde, vatandaşın göreceği şekilde asılıp asılmadığının kontrolü ve aynı zamanda bu tarz yeme içme yerlerinden oturarak hizmet alan vatandaşlarımızın HES kodu sorgulamasının yapılıp yapılmadığına yönelik denetimlerimizi icra ettik icra etmeye de devam edeceğiz,” dedi.

kars’ta-covid-19-denetimleri-devam-ediyor-(10).jpgkars’ta-covid-19-denetimleri-devam-ediyor-(11).jpg
kars’ta-covid-19-denetimleri-devam-ediyor-(1).jpgkars’ta-covid-19-denetimleri-devam-ediyor-(7).jpgkars’ta-covid-19-denetimleri-devam-ediyor-(8).jpgkars’ta-covid-19-denetimleri-devam-ediyor-(9).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber