Kars'ta Çatışma: 1 Şehit

Kars'ta Çatışma: 1 Şehit

  Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma özel harekat timleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu,...

  Kars'ın Kağızman ilçesinde jandarma özel harekat timleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe kırsalında jandarma özel harekat timleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı. Çatışmada edinilen ilk bilgilere göre, 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Çatışmada 1 terörist de etkisiz hale getirilirken, bölgeye çok sayıda güvenlik birimi sevk edildi. Bölgede çatışma devam ediyor.

Şehidin cenazesi Kars’a getirildi

Kars’ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Ece'nin cenazesi helikopterle Kars’a getirildi.

Kağızman Çemçe Madur bölgesinden güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Ece'nin (23) cenazesi askeri helikopter ile Harakani Havaalanı’na getirildi. Şehit askerin cenazesi helikopterden alınarak havaalanında hazır bekletilen Kars Belediyesi’ne ait cenaze aracına konularak Harakani Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Şehit asker için yarın Kars’ta cenaze töreni düzenlenerek buradan memleketine gönderileceği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber