Kars'ta Bozuk Yol Az Daha Canından Ediyordu!

Kars'ta Bozuk Yol Az Daha Canından Ediyordu!

Çimento fabrikası yolu üzerinde seyir halinde olan ticari taksi sürücüsü stabilize yolun bozuk, tozlu ve görüş mesafesinin kapalı olmasından dolayı tali yoldan çıkan kamyona çarptı.Taksi sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Çimento fabrikası yolu üzerinde seyir halinde olan ticari taksi sürücüsü  stabilize yolun bozuk, tozlu ve görüş mesafesinin kapalı olmasından dolayı tali yoldan çıkan kamyona çarptı.Taksi sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kars'a bağlı Bozkale köyü mevkisinde çimento fabrikası araçlarının da kullanmakta olduğu stabilize yolun bozuk , tozlu ve görüş mesafesinin de yetersin olması trafik kazasını kaçınılmaz hale getiriyor.

Araç sürücüleri yolun bozuk,stabilize ve tozlu olmasından dolayı araç birbirlerini görmediği için maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiği ve Yaralı Taksi Sürücüsü Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.Olay yerine  polis ve sağlık ekibi çağrıldı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri hafif şekilde yaralanan taksi sürücüsünü ambulansta ayakta tedavi etti.

whatsapp-image-2018-11-06-at-15.42.04.jpegwhatsapp-image-2018-11-06-at-15.42.11.jpegwhatsapp-image-2018-11-06-at-15.42.14.jpeg

 

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber