KARS'TA BOKS TURNUVASI

KARS'TA BOKS TURNUVASI

Kars'ta 05- 06 Mart tarihlerinde düzenlenen Liseler arası Boks Turnuvasında Öner Osmanoğlu ve İlker Sayak'ın sporcuları takım halinde birinci oldu.

 05-06 Mart 2019 tarihleri arasında İsmail Aytemiz spor salonunda yapılan okullar arası Boks turnuvasında Antrenörler Öner Osmanoğlu ve İlker Sayak'ın sporcuları takım halinde birinci oldu. Liseler arası boks turnuvasında Aiba kokartlı hakemler İbrahim Ethem Güngör  ve Serkan Gerey orta hakem olarak görev aldılar.
"İYİ BİR İŞ ÇIKARTTIK"
Antrenörler Öner Osmanoğlu ve İlker Sayak 10 Mart'ta Muğla'nın Marmaris ilçesinde  yapılacak Türkiye Boks Şampiyonasına çok iyi hazırlandıklarını belirterek Lider Haber Ajansı'na şu açıklamalarda bulundular: " Şuan burada olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Takım olarak iyi bir iş çıkarttığımızı düşünüyoruz. Çünkü ekip olarak bu maça haftalarca hazırlandık. Emeğimizin karşılığını aldık. İnşallah bu galibiyetimiz 10 Mart'ta da kendini gösterir. Çünkü bu turnuvadaki galibiyet takımımıza moral ve motivasyon etkisi yarattı." şeklinde konuştular.
 

"GALİBİYETLE GERİ DÖNECEĞİZ"

Maça son derece hazır olduklarını belirten Antrenör Osmanoğlu ve Sayak son olarak şunları kaydetti: "Bilindiği üzere Kars Boks alanında bir çok galibiyete şahitlik etti. Gerek turnuvalar olsun gerek milli sporcular olsun Kars'ın böyle bir şansı olduğunu düşünüyoruz. Ve tabi bunun yanında bir çok milli sporcu yetiştirdik ve çeşitli galibiyetler aldık.Takım olarak şuan önümüzdeki maçlara odaklandık. İnşallah önümüzdeki hafta Muğla Marmaris'te olacağız. Orada yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonasına katılıp iyi bir performans ile geri dönmeyi istiyoruz. Takımımıza gerçekten güveniyoruz. Çünkü biz burada bir ekipten öte büyük bir aile olduk. bu yüzdendir ki biz turnuvaya son derece hazırız ve galibiyet ile geri döneceğiz. çünkü bu turnuva takımımıza motive etkisi yarattı." 

 Ayrıca Öner Osmanoğlu Kars'ta en çok şampiyon boksör yetiştirmiş bir duayen olarak görülmektedir.

karsta-boks-turnuvasi--(1).jpgkarsta-boks-turnuvasi--(2).jpgkarsta-boks-turnuvasi--(3).jpgkarsta-boks-turnuvasi--(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber