Kars’ta bir ilk: Mobil Lokmacı kapınızda!

Kars’ta bir ilk: Mobil Lokmacı kapınızda!

Kars böylesi görülmedi: Mobil lokmacı her an Kars’ın en işlek caddesi üzerinde karşınıza çıkabilir. 

Tacettin DURMUŞ – Turgut KAYA

Bu da yetmez; hayatın olağan akışı içerisinde cenaze, taziye, düğün, sünnet veya kandil gibi özel günlerde dilerseniz evinizin veya işyerinizin, taziye evinin veya caminin önüne kadar mobil lokmacı Lokmacı Ahmet’i davet edebilirsiniz.
Lokmacı Ahmed, Mobil araç üzerinde son derece hijyenik bir şekilde hazırlanan başta lokma olmak üzere, yöremize özgü veya başka yörelerin sofralarını süsleyen lokma, aşure, helva, tavuklu ve etli pilav gibi ayak üstü de tüketilen damak tadlarını Kars halkına sunacak. Özellikle hayır işi yapmak isteyen hayırseverler bir telefonla mobil araca ulaşabilecek. Böylece hayırseverler hiç birşeye dokunmadan kaliteli bir şekilde ikramlarını ve hayırlarını yapabilecek.
Dün Kars’ın en işlek Faaikbey Caddesi üzerinde bulunan Valilik Parkı önüne park eden mobil lokma aracı ilk ikramını Kars halkına sundu. Aile şirketi tarafından sağlık koşulları dikkate alınarak el değmeden dökülen lokmalar caddeden geçen vatandaşlara ücretsiz olarak ikram edildi. 
LİDER HABER AJANSI’nın dikkatini çeken Lokmacı Ahmet’i  mobil aracında ziyaret ederek, Kars’ta bir ilki gerçekleştirdiklerine şahitlik ettik. Mobil araç üzerinde Kars halkına ilk lokmalarını ikram ettiklerini belirten usta Muhammed Alyılmaz, “Mobil aracımızla hayır işi yapmaya başladık. Hayır işi yapmak isteyenlere bir telefon kadar yakınız. Bizi arayan hayırseveleri dağıtmaları için lokma, aşure, helva, tavuklu, etli veya nohutlu pilav gibi ayak üstü tüketilen yöresel tadları sunucağız. Vatandaşlarımız nasıl bir hayır vermek istiyorsa o hizmeti istedkleri yerde vereceğiz. En az 300 kişi olmak üzere üst sınırı isteye bağlı olarak aynı anda hizmet verecek donanıma sahibiz. Aynı zamanda lokmayı Kars’a getirdik. " dedi.

kars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(3).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(5).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(7).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(8).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(10).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(11).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(12).jpegkars’ta-bir-ilk-mobil-lokmaci-kapinizda!-(13).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber