Kars´ta Badminton müsabakaları

Kars´ta Badminton müsabakaları

Kars´ta yapılan Badminton Müsabakaları 10 ilin katılımıyla İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı´nda start aldı.

Kars’ta yapılan Badminton Müsabakaları 10 ilin katılımıyla İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda start aldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Doğu Anadolu Bölgesi Anadolu Yıldızlar Ligi Grup Müsabakaları bu yıl Kars’ta başladı. Tunceli, Muş, Bingöl, Malatya, Van, Elazığ, Bitlis, Ağrı, Kars ve Iğdır illerinden gelen 100 Badminton sporcusu Elazığ ilinde yapılacak olan çeyrek finale katılma hakkı kazanmak için mücadele ediyorlar.

Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakaları saygı duruşu istiklal marşının okunmasıyla başladı. Sporculara başarılar dileyen Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, “Geleceğimizin teminatı sevgili gençler; havası sert, insanı mert serhat şehrimiz Kars’a hoş geldiniz” diyerek etkinlik kapsamında bütüm sporculara başarılar diledi. Polat daa sonra şunları söyledi:

“Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımızın uygulamakta olduğu programın 15 branşta bütün illerde yapılmakta. Badminton müsabakaları yapılacağı onur müsabakaların biri de bizim ilimizde yapılmaktadır. Bu sene Sarıkamış şehitlerini anma programımız var. Sarıkamış etkinliğinin 102. yıldönümü anma programları başladı. Arada boşluk olursa Sarıkamış’a da gelmenizi tavsiye ederim. Bu arada sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kim iyi çalışmışsa, kim ter dökmüşse onun başarılı olması dileğiyle kazasız belasız müsabakalar diliyorum. İdareci, antrenör ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü ve Badminton İl Temsilcisi Pınar Toprak da “Spor Bakanlığımızın düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi grup müsabakaları Doğu Anadolu Bölgesi bu yıl Kars’ta yapılmakta. Şuan 10 il Badminton müsabakasına katıldı. 100 sporcu 20 idareci ile birlikte 120 kişiyi ağırlamaktayız. Müsabakalarımız 6-8 Ocak 2017 tarihlerinde devam edecek. 3 gün boyunca sürecek ve bundan sonra gruplardan ilk iki takım Elazığ’da çeyrek finale katılacaklar” dedi. (kha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor