Kars’ta aranması bulunan 5 kişi cezaevine gönderildi

Kars’ta aranması bulunan 5 kişi cezaevine gönderildi

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince, hakkında kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu için aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor.

Onur ARİÇ

Yapılan operasyonlar kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan T.A (29) ile kasten yaralama suçundan 2 yıl 7 ay hapis cezası bulunan E.A (36) isimli şahsın il merkezinde yakalandığı bildirildi.
Ayrıca hakaret suçundan aranması bulunan M.K (29) isimli şahıs ve halkın yararlanmasına sunulmuş ulaşım aracı içindeki eşya hakkında hırsızlık suçundan aranması bulunan M.A (28) isimli şahıs ve kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, konut dokunulmazlığını ihlal etme ve mala zarar verme suçlarından dört adet aranma kaydı bulunan O.T(27) isimli şahısların da yakalandığı bildirildi.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yakalanan 5 şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kars Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği belirtildi.

whatsapp-image-2023-11-21-at-12-25-09.jpeg

whatsapp-image-2023-11-21-at-12-25-08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber