Kars'ta 2023 Yılı Hac Eğitim Semineri düzenlendi

Kars'ta 2023 Yılı Hac Eğitim Semineri düzenlendi

2023 yılında Hac İbadeti için Kutsal Topraklara gidecek olan hacı adaylarına yönelik Kars Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Hac İbadeti Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Turgut KAYA 

Kars İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosunun organizesinde düzenlenen program Fethiye Camii Müezzin Kayyımı Enver Edeş'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

Hemen akabinde Hac İbadeti ve Hacı olma bilinci konularında Hacı adaylarına bilgilendirmelerde bulunan Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, önümüzdeki günlerde Hacı adaylarımızın Kars'tan uğurlanacağını ifade etti. Ayrıca  Haccın meşakkatli ve zor bir ibadet olduğunu ve sabır gerektirdiğini dile getiren Müftü Bayram "Yolculuk Öncesi Maddi ve Manevi Hazırlık" konulu sumlarını  gerçekleştirdiler.

Müftü Bayram'ın konuşmalarının ardından Ana hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki konuları, İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu Şube Müdürü M. Mesut Altın tarafından uygulamalı olarak hacı adaylarına anlatıldı. 

Program soru ve cevap faslının ardından sona erdi.

karsta-2023-yili-hac-egitim-semineri-duzenlendi-(1).jpegkarsta-2023-yili-hac-egitim-semineri-duzenlendi-(2).jpegkarsta-2023-yili-hac-egitim-semineri-duzenlendi-(3).jpegkarsta-2023-yili-hac-egitim-semineri-duzenlendi-(4).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber