Kars'ta 15 Temmuz Şehitleri Anısına Koştular

Kars'ta 15 Temmuz Şehitleri Anısına Koştular

Kars'ta 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma halk koşusuTürkiye Atletizm Federasyonunca 81 ilde 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Halk Koşusu organize edildi.

Kars’ta da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesindeki halk koşusu Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda yapıldı. Vatandaşlar, özel sporcular ve spor müdürlüğü persollerinin yanında aileleriyle birlikte stada gelen 2-4 yaş arası miniklerde parkurda yerini aldı.

Renkli ve anlamlı görüntülere sahne olan yarışlar Bayanlar, Erkekler, Özel Sporcular ve Minikler kategorisinde yapıldı. Yarışmanın en renkli anı ise yarışma boyunca sürekli koşan minikler oldu.  Elifsu Kıranşan “Şehitler için koşuyorum” diyerek gönülleri fethetti. Ana okulundan birinci sınıfa geçtiğini ve ana sınıfı arkadaşlarından ayrıldığı için üzüntülü olduğunu behirten Minik Kıranşan, sevimli tavırları ve konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Alkışlarla yarışı birinci tamamlayan Elifsu Kıranşan’a madalyasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat verdi. Polat, minikler kategorisinin ikincisi Berkay Eymen İnce ve üçüncüsü Hüseyin Ali Emir’e de madalyalarını takdim etti.

Bayanlar Kategorisinin birincisi Elanur Taş, ikincisi Derya Yakışır ve üçüncüsü İva Bugen’e madalyalarını gazeteci Bedir Altunok verdi.

Özel Sporcular kategorisinde dereceye gider 1. Behiye Şen, 2. Ümmügülsüm Şen ve 3. Fatma Aslan’a madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, Erkekler kategorisinin 1.’nci Barış Özbek, 2.’nci Mazlum Ataş ve 3.’ncü Oğuzcan Kaptan’a da madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Yücel Yücel verdi.

Atletizm İl Temsilcisi Bahattin İnce de Atletizm Federasyonu Başkanlığı’nın 15 Temmuz’u anlatan penye ve rozetini takdim etti.

15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(5).jpg15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(7).jpg15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(8).jpg15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(9).jpg

15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(1).jpg15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(2).jpg15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(3).jpg15-temmuz-sehitler-anisina-kostular-(4).jpg

kaynak:kha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber