Karsspor 36, polisleri karanfille kutladı

Karsspor 36, polisleri karanfille kutladı

Türkiye’de stadyumu olmayan tek il olan Kars’ın, Karsspor 36 futbol takımı, Türk Polis Teşkilatının 172. Yılını kutladı.

Karsspor 36 Spor Kulübü Başkanı Muharrem Yıldız, futbolcu ve teknik ekibi ile birlikte Emniyet Teşkilatının 172. Yılı dolayısıyla Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ı makamında ziyaret etti.

Müdür Karaduman’a günün anısına çiçek veren ve Karsspor’un atkısını hediye eden Başkan Yıldız ve futbolcular polis memurlarına da karanfiller vererek görevlerinde başarılar diledi. Yıldız’a Kars Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Burhan Taş da eşlik etti.

Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile bir süre sohbet eden Karsspor Başkanı Muharrem Yıldız, emniyet teşkilatının varlığının önemli dolduğunu belirterek, tüm teşkilat mensuplarının sadece Kars’ta değil Ülkenin dört bir yanında gece gündüz görev yaptıklarını söyledi. Huzurlu, güvenli ve mutlu bir yaşamı polislere borçlu olduğumuzu belirten Başkan Yıldız: “Tüm polislerimize minnet borcumuz var. Polislerimizin bu özel günlerini kutluyor ve onların görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini belirterek, Karsspor’un hak ettiği yere gelmesini istediğini söyledi. Karsspor’a ellerinden gelen destekleri vereceklerini de belirten Müdür Karaduman: “Bundan sonra her birlikte el ele vererek Karsspor’u hak ettiği yere getirmek için çalışacağız. Takımın başarılı olacağına inanıyorum. Başta siz başkanımız olmak üzere, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri, futbolcu ve taraftarların da bu inançta olduğuna inanıyorum. Bir ilde futbolun olmasını son derece önemlidir.”dedi.

Emniyet Teşkilatı olarak 172 yıldır güvenlik hizmeti verdiklerini de belirten Emniyet Müdürü Faruk Karaduman: “Çok büyük bir geçmişi olan bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu teşkilatın bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Kars halkına hizmet edebiliyorsak bu bizim için en büyük mutluluktur. Önemi olan Kars halkının ve şehrin huzur ve güvenini sağlamaktır. Bunun için de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gece gündüz mesai mevhumu gözetmeksizin tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte özveriyle çalışıyoruz. Bu özverili çalışmalarımızı Kars halkının takdir ettiğine de inanıyoruz.” Dedi. 

karsspor-36,-polisleri-karanfille-kutladi-5.jpgkarsspor-36,-polisleri-karanfille-kutladi-2.jpgkarsspor-36,-polisleri-karanfille-kutladi-9-(1).jpg

karsspor-36--(1).jpgkarsspor-36--(2).jpgkarsspor-36--(3).jpgkarsspor-36--(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor