KARS’LI HANIMLARIN YENİ TERCİHİ BİOBELLİNDA

KARS’LI HANIMLARIN YENİ TERCİHİ BİOBELLİNDA

Tüm Dünya’da da olduğu gibi Kars’ta da artık ev hanımları bitkisel ve çevreye zarar vermeyen temizlik ürünleri kullanmaya çalışıyor.

Karslı ev hanımlarının yeni tercihi ise Biobellinda. Tamamen bitkisel olan Biobellinda Kars’ta   temizlik konusunda yeni bir döneme imzasını atıyor.  

Peki bitkisel ürünler tercih etmemizin sebebi nedir? Sağlığımız için Temizlik Yapıyorsak Neden Zehirleniyoruz? 
Yapılan araştırmalara göre çevreyi en çok titiz hanımlar kirletiyor ! Çünkü kullanılandıkları deterjanlar zararlı kimyasallar içerdiği için çevreye ve insan sağlığına ciddi zararlar veriyor.

✓BİOBELLİNDA ARTIK BU SORUNA DUR DİYOR!

.Biobellinda İzmit'te organik tarımla yetiştirdiği bitkilerden temizlik ve Kişisel Bakım Ürünleri Üretiyor.Sağlık,Tarım, Gümrük Bakanlıklarından onaylı,TSE,OHSAS,GMP ve ISO BELGELİ Biobellinda Temizlik ve Kişisel Bakım Ürünlerini Artık Kars'ta kullanıma sunuyor! Biobellinda Ürünleri Zararlı Kimyasal içermiyor ,%98 doğada çözünüyor, Market ürünlerine kıyasla %75 daha ekonomik olduğu bilinmekte 

İndirimli Abonelik Kaydı yaptıran Herkese %30-%65 daha ucuza alabilme hatta aynı oranda kâr koyarak para kazanma imkânı da sunuyor. 

Biobellinda Türkiye'nin Her Yerinden ve Avrupa'dan Sipariş ve İndirimli Abonelik kaydı için: Bölge Temsilcisi Şükran Öztüfekçi Whatsapp: 0544 577 2323,İl Temsilcisi Demet YAPRAK ZERMAN Whatsapp: 0 541 779 3104

Biobellinda ile zehirli temizliğe son...

img_2735.jpgimg_2739.jpg

img_2721.jpgimg_2722.jpgimg_2723.jpgimg_2734.jpg

img_2713.jpgimg_2716.jpgimg_2718.jpgimg_2719.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber