Karslı Gazetecilere Ücretsiz Seyahat!

Karslı Gazetecilere Ücretsiz Seyahat!

Şoförler Odası ile Gazeteciler Cemiyeti protokol imzaladı. Protokol gereği Karslı gazetecilere dolmuşlar ücretsiz olurken, taksiler ise yüzdelik dilime göre indirimli oldu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ile Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okan Ulakçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını “24 Temmuz Dayanışma Günü” olarak kutlamak adına bir protokole imza attılar.

Kars’ta saha görevinde bulunan Cemiyet üyesi gazetecilerin toplu taşımalarda ücretsiz seyahatini sağlayan protokol bugün hayata geçirildi.

Başkan Ulakçı, kamu hizmeti veren gazetecilere böyle bir kolaylık sağlamanın, odaya kayıtlı üyelerin ortak fikri olduğunu, gazetecilerin kamu hizmeti verdiklerini belirterek şehrimizde dolmuşlardan ücretsiz, taksilerde de yüzdelik dilime göre indirimli yararlanacaklarını ifade etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ise “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda böylesine anlamlı bir protokolü imzalamanın önemine değinerek, “Biz gazetecileri somut kazanımlarla hatırlayan Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına ve yönetimine teşekkür ederiz. Kars’ta stk ve kamu kurumlarının gazetecilerle koordineli bir şekilde çalışmasının önünü açacak olan protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber