Karslı Dolmuşçular Yetkililere Seslendi

Karslı Dolmuşçular Yetkililere Seslendi

Kars’ta 96 dolmuş sahibi Belediyenin ‘dolmuş ihalesi’ni protesto etmek için eylem yaptı. Dolmuşçular, yetkililere seslenerek, kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

Dolmuş ve Halk Otobüsü esnafı, Cumhuriyet Meydanı’nda seslerini duyurmak için kontak kapattı.

Kars 1 Nolu Şehir İçi Dolmuşçular ve Halk Otobüsü Kooperatifi Başkanı Okan Ulakçı, Konuyla ilgili olarak gazetecilere açıklama yaparak, “Kars belediye başkanlığı, tüm Kars halkına hizmet etmek zorunda olan kuruluştur. Bizleri kendisine hedef belirleyip, sanki Kars halkından değilmişiz gibi davranışları ile her anlamda ayrımcılığın en kötü örneğini göstermektedir. Biz siyasi olarak bir araya gelmedik. Her düşünceden, her etnik kesimden insanlar bugün buradalar. Hepsinin ortak derdi evlerinin ekmeği çoluk çocuğunun rızkıdır. Yıllardır yaptığımız işimiz elimizden alınmaya çalışılıyor. Bu yapılırken de kanuna ve vicdana aykırı şekilde işler yapılmaktadır. Yarın Kars Belediye Başkanlığı nezdinde bir ihale yapılmaya çalışılmaktadır. Bizlerin mağduriyeti tüm şehrin mağduriyetine dönüşecektir. Bizler özverili bir şekilde işlerimizi yapmaya çalışırken, önümüzün bu şekilde kesilerek ekmeğimizin elimizden alınmasını devletin bilgisine sunuyoruz” dedi.

karsli-dolmuscular-yetkililere-seslendi-(5).jpg

karsli-dolmuscular-yetkililere-seslendi-(1).jpgkarsli-dolmuscular-yetkililere-seslendi-(2).jpgkarsli-dolmuscular-yetkililere-seslendi-(3).jpgkarsli-dolmuscular-yetkililere-seslendi-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Kars Haber