Kars’ın Sevilen İsmi Tekcan Göreve Başladı

Kars’ın Sevilen İsmi Tekcan Göreve Başladı

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan atandı.

Haber / Turgut KAYA

Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarıları ile tanınan, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan Tekcan, bugün Kars Vali/ Belediye Başkan vekili Ziya Polat’ın resmi olarak ataması ile görevine başladı. 7 yıldır Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevini yürüten Tekcan’ın atanması Kars’ta büyük sevinçle karşılandı. Yaklaşık 7 yıldır Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Tekcan, bu süre içerisinde birçok vatandaşın sorunlarını çözmeye çalıştı. Bizlerde Lider Haber Ajansı olarak bugün itibari ile Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Karslı hemşerimiz Fatih Tekcan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

FATİH TEKÇAN KİMDİR

1976 yılında Kars’ta doğan TEKCAN İlk ve Orta Eğitimini Kars’ta tamamladı. 1994 yılında Kars İmam Hatip Lisesinde mezun olan TEKCAN eğitim hayatına Atatürk Üniversitesi mühendislik fakültesinde devam etti. 2000 yılında mezun olan TEKCAN 2006 yılına kadar serbest olarak çalıştı.

15.02.2006 yılında İl Özel İdaresinde Makine mühendisi olarak göreve başladı. 2010 yılında Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirildi. 6 yıl bu görevi yürüten TEKCAN 29.09.2016 tarihinde Genel Sekreter Yardımcılığına atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber