Kars'a Söz Verilen Projeleri Takip Ediyorlar

Kars'a Söz Verilen Projeleri Takip Ediyorlar

Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, söz verilen projeleri takip ediyor

Kars Milletvekilleri, 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, DSİ tarafından Kars’ta devam eden ve yapılması planlanan projelerin takibini yapmak üzere DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı ziyaret etti.

Arslan ve Kılıç, yaptıkları açıklamada, bir süre önce Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı ziyaretlerinde; Kars Atık su Arıtma Tesisi, Kars Barajı İletim Hatları,Kağızman Barajı ve Sulaması,Sarıkamış Barajı,Arpaçay Barajı ve Sulaması, OSB içi Dere Islahı Projesi,Muhtelif Hayvan İçme Suyu Göletleri,Digor Şehir içi ve Muhtelif Taşkın Koruma projeleri başta olmak üzere Kars ve ilçelerinin devam eden projelerinin hızlandırılması ve ihtiyaç olanların yatırım programına alınması sözünü almış olduklarını belirttiler.

Arslan ve Kılıç, bu yatırımları takip etmek üzere DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı ziyaret ettiklerini ifade ederek, ziyaretin verimli geçtiğini söylediler.

Arslan ve Kılıç, DSİ marifetiyle devam eden projelerde ve yapılması planlanan projelerin 2021 yılı yatırım programına alınması hususunda göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’a teşekkür ettiler.

vek1-001.jpgvek2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber