Kars36spor’a Destek Gecesi

Kars36spor’a Destek Gecesi

Kars Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda Karsspor’a Destek Gecesi Düzenlendi

HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYDU

Muharrem Yıldız başkanlığındaki Kars36spor, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla coşkulu bir destek gecesine imza attı. Taraftarların yoğun tezahüratlarıyla titreyen solan tıklım tıklım doldu. Destek konuşmaları destek tezahüratlarıyla kesilirken, alkış ve ıslık tufanının koptuğu salonda Vali Rahmi Doğan’ın değimiyle herkes şapkasını ününe koydu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın gür bir sesle okunmasının ardından sunuculuğunu Kemal Alin’in yaptığı program Kars36 Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi gösterisiyle başladı.

Karsspor’un son yıllarda kan kaybetmesi, amatöre düşmesi, tesislerindeki bitmeyen sıkıntılar sonunda salonu titreten coşkuyla dillendirildi.

Kars36spor’un Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız hem sıkıntıları anlattı, hem göndermelerde bulundu hem de destek istedi. Hem de yönetimi ve taraftarlarıyla birlikte bir 16 Nisan referandumu için güçlü bir “EVET” sözü vererek. Yıldız’ın “EVET” sözüne katılımcılarda kayıtsız kalmadı. Bakan Ahmet Arslan, Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, konunlar çerçevesinde tam destek sözü verdi. Verilen sözler Kars için, Kars’ın sporu için tam da yerinde ve zamanında söylendi. Karsspor sevdalılarının arasında hem de gönül köprülerinin kurulduğu bir ortamda. Muharrem Yıldız BAM Teli’ne vurdu, ağızlardan destek sözleri çıktı, kalpler Karsspor için çarptı.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Karsspor’un her şekilde en iyi şekilde desteklenmesi gerektiğini söyleyerek AK Parti olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

MHP’li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da kendisinin eşiyle birlikte deplasman maçlarına gittiğini hatırlattı ve yaşanan bazı sıkıntılara rağmen gerekli desteklerini verdiklerini bundan böyle de kanunların belediyelere verdiği ölçü doğrultusunda sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti. 

AK Parti Kars Milletvekili dr. Yusuf Selahattin Beyribey ise bir ilde sporun göç etmemesi için kalkınmanın önemli olduğuna vurgu yaparak 16 Nisan’da güçlü bir destek istedi. 16 Nisan referandumunda güçlü çıkmanın hayatın her alanına olumlu yansıyacağını belirtti.

Vali Rahmi Doğan, “En büyük arzumuz ve temennimizdir. Bunun için hep birlikte çalışmalı ve destek olmalıyız. Kars Sporun daha iyi yerlerde olması şehrin kalkınması ve tanıtımında çok etkili olacaktır. Başarı ise herkesin 7’den 70’e takıma sahip çıkması ile gelecektir. Karsspor’un içine düştüğü durum ortada. Onun için herkes şapkasını önüne koymalı ve bu güne kadar ne şekilde destek verdiğinin hesabını yapmalı” dedi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan da Türkiye’nin lider olma hedefini futbol kurallarıyla anlattı. Futbolda bir takımın ligin ortalarında kalmak gibi bir niyeti olmasının onu hedeflerine götürmeyeceğine değinerek Türkiye’nin de hedefenin yerinde saymak değil ilk üçlerde olmak olduğunu vurguladı. Bunun için de rakip ülkelerin çeşitli hesaplar içine girdiğini anlatan Bakan Arslan, 16 Nisan’daki güçlü bir EVET’in bu liderlik gidişini hızlandıracağını söyledi. Karsspor’a desteğin her zaman kat be kat artacağını da belirterek 16 Nisan’da Kars’ın var gücüyle EVET’e sarılmasını istedi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve önceki dönem milletvekili Yunus Kılıç’a günün anlam ve önemine dair Başkan Yıldız tarafından Karsspor atkısı ve ‘Üzerinde Karsspor’a desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz’ yazılı plaket verildi.

Kars Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen Karsspor’a Destek Gecesi’ne Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, önceki dönem milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Bakanı Murtaza Karaçanta, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Jandarma Komutanı J.Albay Serdar Güngör, Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, çok sayıda daire amiri, Karsspor yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

karsspora-destek-(4).jpgkarsspora-destek-(22).jpg

karsspora-destek-(8).jpgkarsspora-destek-(9).jpgkarsspora-destek-(10).jpgkarsspora-destek-(20).jpg

karsspora-destek-(1).jpgkarsspora-destek-(3).jpgkarsspora-destek-(6).jpgkarsspora-destek-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber