Kars Yeşilleniyor

Kars Yeşilleniyor

Kars Belediyesi "Daha Yeşil Bir Kars İçin Bir Fidan da Sen Dik" Kampanyasını devam ettiriyor

Kars Belediyesi ağaçlandırma kampanyası kapsamında Bülbül mahallesi mezarlığında ağaçlandırma çalışmaları belediye başkan yardımcıları,birim müdürleri,belediye meclis üyeleri,birim personelleri ve vatandaşlarında katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen; Değerli arkadaşlar hafta başında yeni bir park alanını oluşturmak için ağaç dikimine başladık bugün mezarlığımızda ağaç dikimine devam ediyoruz Park Bahçeler müdürlüğüne onların personeline geçici görevlendirmeyle bu çalışmaya katkı sunan bütün personellerimize tabi şuan burada bulunan meclis üyelerimiz başkan yardımcılarımız hepsine teşekkür ediyoruz. Bu şehrin büyük ve ciddi sorunları var ama temizlikle ilgili şuana kadar birikmiş olan yapılmamış olan işleri yetiştirdik bundan sonrasını daha rutin biçimde düzenli biçimde eğer araç eksikliklerimizde tamamlayabilirsek bir düzene sokmuş olacağız. Şuan gündemimizdeki en önceliğimiz kaldırımların onarımı ve yollara yama yapmaktır. Kaldırım tesisimiz çalışmaya başladı ama asfalt tesisimiz ile ilgili sıkıntıyı hafta sonuna ancak çözebileceğiz ve yollara yama çalışmalarımızda hızla devam edecek ondan sonraki öncelikli gündemimiz su olacak şuanda bu şehrin suyu ile ilgili çok ciddi ve yapısal sorunlar var ne yazık ki bir infial doğurmak istemiyoruz bir kaygı ve endişe oluşturmak istemiyoruz ama acilen arıtma tesisine girmeden doğrudan dağıtıma giren sularda suyun içerisinde karıştığı için bu konuda çok ciddi bir sıkıntımız var elbette ki bu geçmişteki dönemlerde alınmış kararlarla yapılmış ne arıtma tesisimizdeki ne su idaresindeki arkadaşlarımızın sorunu değil bunun gereği yapılmamış yol probleminden sonra su problemine dairde önümüzdeki haftalarda ciddi çalışmalarına gireceğiz. Mezarlıklarımız bakımı yeşillendirilmesi parklarımız ve önümüzdeki dönemde yapacağımız etkinlikler bu acil işlerin dışında bizim mutlaka yapmamız gereken faaliyetlerdir.

Ramazan ayına dair bir hazırlık yapıyoruz ramazan ayında hem gençlerin özellikle iftar yapabilecekleri bir çadır ramazan etkinliklerinin ramazan stantlarının kurulması kapsamında birimlerimizle çalışma yürütüyoruz. Bu kampanyamızı bağış fidanlarıyla yürütüyoruz kendi seramızı kuracağız bunun hazırlıklarını da ayrıca yapacağız.Karadağ mahallesindeki çöplük ile ilgili Ankara dan bir ekip geldi incelemede bulundu bu çöp sorunu ile ilgili ayrıca çalışmalarımız devam ediyor.

kars-yesilleniyor--(5).jpg

kars-yesilleniyor--(1).jpgkars-yesilleniyor--(2).jpgkars-yesilleniyor--(3).jpgkars-yesilleniyor--(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber