Kars Valisi Boks Yaptı

Kars Valisi Boks Yaptı

Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen, sporcular Muhammed Karaboğa, Büşranur Uray ve kulübün basın sözcüsü Gazeteci Bedir Altunok ile Vali Rahmi Doğan´ı makamında ziyaret ederek kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 Kars Valisi Boks Yaptı

ALTAY SPOR KULÜBÜ VALİ RAHMİ DOĞAN’I ZİYARET ETTİ
Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen, sporcular Muhammed Karaboğa, Büşranur Uray ve kulübün basın sözcüsü Gazeteci Bedir Altunok ile Vali Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ederek kulübün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Kulüp Başkanı Bülent Gönen, Vali Rahmi Doğan’a ismi yazılı kulüp kimanosu ve kickboks tişörtü ile bir çift eldiven, kulüp derneğinin başarılarının fotoğraflandığı dergi ve kickboks flaması hediye etti.
Altay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Gönen, 600’e yakın öğrenciye ücretsiz eğitim verdiklerini söyledi ve kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Doğan da kulüp başkanı ve emektarlarına verdikleri bu önemli hizmetten dolayı teşekkür etti. En yakın zamanda kulübü ziyaret edeceğini de belirten Vali Doğan destek sözü verdi.
Bülent Gönen de “Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak bütün öğrencilerim adına sayın valimize teşekkür ederim.” dedi.
Gönen ayrıca, 9 Şubat’ta Antalya’da yapılacak olan Wushu Türkiye Şampiyonası için Kars’tan kulüp derneği olarak 8 sporcuyla katılacaklarını belirtti. Vali Rahmi Doğan da tüm sporculara başarılar diledi
Vali Doğan konuşmaların ardından kendisine hediye edilen kick boks eldivenlerini taktı ve kulüp derneği başkanı Bülent Gönen ile kısa bir gösteri yaptı. Sağ vuruşlarının iyi olduğunu sol vuruşlarında zayıf olduğunu söyleyen Vali Doğan kısa gösteride bile konuya ne kadar vakıf olduğunu gözler önüne serdi.  (KHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor