Kars Valiliğinin Yaptırdığı Taziye Evine Yıldırımdan Destek

Kars Valiliğinin Yaptırdığı Taziye Evine Yıldırımdan Destek

Kars Valiliğinin başlattığı Kars Merkez Akdere Köyü Taziye Evi çalışmaları İş İnsanı Yasin aşkın Yıldırım'ın da destekleri ile tamamlanarak halka hizmet verecek duruma getirildi.

Lider Haber Ajansı- Akdere Köy Muhtarı Dünyamalı Kızılaslan, “Köyümüzün çok önemli eksiği olan taziye evimiz Kars Valiliğinin desteği ile yapıldı. Fakat iç donanımı eksik olduğu için açamadığımız bu güzel mekanın iç donanım eksiklerini tamamlaması için Yasin Aşkın Yıldırım’dan destek istedik. Sağ olsun bizi kırmadı ve tamamlayarak köy halkının hizmetine hazır hale getirdi. Başta Kars Valiliği olmak üzere Yasin Aşkın Yıldırım'a emeği geçen herkese, köy halkı adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yıldırım da, “Gerek Kars merkez olsun gerekse ilçe ve köylerimiz osun halka hizmet eden her çalışmada yanlarında olacağımın sözünü verdiğim değerli Kars halkı ve muhtarlarımızla birlikte el ele vererek bu güzel çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kars’ımızın her mahallesine, ilçesine, köylerine hizmet kervanı devam edecek. Amacımız; dünyanın ötesinde var olana hazırlıktır . Rabbim utandırmasın” diye konuştu.

thumbnail_20201225_141254.jpgthumbnail_20201225_141759.jpgthumbnail_20201225_144002.jpgthumbnail_20201225_145006.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber