Kars Ülkü Ocakları'ndan İptal Kararı

Kars Ülkü Ocakları'ndan İptal Kararı

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Hilal Kete Gecesi, yaşanan terör saldırıları nedeniyle iptal edildi.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Hilal Kete Gecesi, yaşanan terör saldırıları nedeniyle iptal edildi.

Bu yıl 11’incisi düzenlenmesi düşünülen ve Ali Kınık gibi Türkiye’nin sevdiği sanatçıların katılımıyla 20 Aralık 2016 tarihi için planlanan Hilal Kete Gecesi’nin, hain terör saldırıları ve şehitlerin aziz hatıraları adına iptal edildiği duyuruldu.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör tarafından yapılan basın açıklamasıyla Hilal Kete Gecesi’nin iptal edildiği kamuoyuna duyurulurken, “Böyle bir toplumsal atmosferde Kars Ülkü Ocakları olarak her yıl düzenlediğimiz ve 20 Aralık 2016 tarihinde 11’incisini düzenlemeyi planladığımız Geleneksel Hilal Kete Gecesi’ni şehitlerimizin manevi hatırası ve milletimizin matemine duyduğumuz saygının bir gereği olarak iptal edilmiştir. Kars ve Türkiye kamuoyuna saygıyla duyurulur. Allah, Büyük Türk Milletini Korusun.” denildi.

Öte yandan ülkede yaşanan saldırıların derinden üzüntüsünü yaşadıklarını da dile getiren Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, “Türk düşmanı ülkeler tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı yürütülen adı konulmamış savaş, yıllardır devam etmektedir. İstiklal Harbi’nde denize döktüğümüz emperyalist zihniyetin, o günden beri yiğitçe karşımızda olamadığı ve Türk milletine karşı kiralık terör çetelerini birer maşa olarak kullanılması bildiğimiz bir yöntemdir. Son zamanlarda birkaç terör örgütünün birleşerek kudurmuş köpekler gibi peş peşe saldırması ise insanlık suçunun yoğunluğunun ve şiddetinin arttığını göstermektedir. Hain ve kahpe saldırılarının sonunda vatan evlatlarının oluk oluk kanı akmakta ve bölük bölük şehit cenazeleri kaldırılmaktadır. Milli öfkemiz çığ gibi büyümektedir. Şehitlerimizin ardından milletimizin dua ve ağıtları göğe yükselmektedir.” İfadelerine yer verdi. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber