Kars Ülkü Ocakları´ndan Halep´e bir kamyon dolusu yardım

Kars Ülkü Ocakları´ndan Halep´e bir kamyon dolusu yardım

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyayla Suriye'nin Halep kenti için toplanan yardım paketleri bugün yola çıktı.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından başlatılan kampanyayla Suriye’nin Halep kenti için toplanan yardım paketleri bugün yola çıktı.

Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Kars’ta da Suriye için yardım kampanyaları aralıksız devam ediyor. Kars Ülkü Ocakları tarafından Suriye’nin Halep kentindeki mazlumlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası düzenlenmişti. Kısa süre içerisinde bir kamyon dolusu yardım paketi Suriye’ye ulaştırılmak üzere bugün yola çıktı.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör ve ülkü ocakları mensupları tarafından bir bir kamyona doldurulan paketler, diğer illerden de gelen paketlerin tamamlanması adına Erzurum’a gönderildi. Yardım paketleri Erzurum’daki toplama merkezinden Suriye’ye ulaştırılmak üzere hareket edecek.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör, yardım kolilerinin Suriye’ye ulaşması adına Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın kamyon tahsis ettiğini belirterek, kendisine teşekkürlerini iletti. Güngör ayrıca, “Yardıma katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun” dedi KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber