Kars Ülkü Ocakları'ndan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı!

Kars Ülkü Ocakları'ndan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Programı!

 Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. Yıldönümü nedeniyle bir tören tertiplendi. Kars...

 Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. Yıldönümü nedeniyle bir tören tertiplendi.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binası önünde 10 Kasım akşamı düzenlenen törene Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, Kafkas Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilatı, Ülkücü gençler ve Asenalar katıldı. Düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör Doğu'nun Yıkılmaz Kalesinin Serhat Şehri Kars olduğunu vurguladı.

Güngör, açıklamasında şunları söyledi;
“Değerli Dava Arkadaşlarım; bugün bildiğiniz üzere 10 Kasım Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK İçin toplanmış bulunmaktayız. “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün insanlığın değişmez kanunu ölümünün ardından geçen 78. yıl Milliyetçi sevdalıları için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti. Cumhuriyet’in evlatlarına bıraktığı büyük mirasın sahipçileri olarak 10 Kasım gününde, O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken bir kez daha O'na ve emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. , ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumdan hızla çıkarak, Atatürk'ün gösterdiği yolda devam etmesi için doğruluktan, adaletten ve Teröre Taviz vermeden Mücadeleden vazgeçmeden yürüyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz. “Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Demiştir. Günümüz Chp'si şuan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu Cumhuriyete Baş kaldıranlarla beraber hareket etmektedirler. şunu herkes iyi bilmelidir ki Doğu'nun Yıkılmaz Kalesi Serhat Şehri Kars'tır Kafkas Üniversitesi Ülkücüleri olarak her zaman Hareketin Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin ve Gençliğimizin Kılavuzu Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyfendinin emrindeyiz. ATA’mıza kendisini unutmadığımızı ve ektiği tohumların her şeye rağmen her sabah yeniden yeşerdiğini, minicik ve gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını söylemek en büyük mutluluğudur bunu herkes böyle bilmelidir. Büyük Atatürk, Cumhuriyetin 93. Yılını kutlayan ve arka arkaya büyük acılar yaşayan ülkemizde seni çok özleyen bizler seni rahmet ve şükran duygularıyla anıyor, hatıran önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber