Kars Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı!

Kars Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı!

PKK’lı teröristlerce şehit edilen Nurettin Karadeniz gözyaşları arasında toprağa verildi.Cenaze törenine eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katıldı

Ağrı'da İl Özel İdaresi ekiplerine yönelik PKK’lı teröristlerce yapılan hain saldırıda şehit olan Nurettin Karadeniz, gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Yaşanan su problemini gidermek için Ağrı Dağı Korhan Yaylası mevkiine giden İl Özel İdaresi ekiplerine teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın dayısı Nurettin Karadeniz için baba ocağı Oluklu köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Vali Rahmi Doğan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Kars Belediye Başkanı Murataza Karaçanta, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Milletvekili Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Karadeniz’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oluklu köyündeki camide öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karadeniz, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

aw455574_03.jpgaw455574_04.jpgaw455574_05.jpgaw455574_06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber