Kars Müftülüğünden Öğrencilere “Değerler Eğitimi” Konferansı

Kars Müftülüğünden Öğrencilere “Değerler Eğitimi” Konferansı

Kars İl Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Yenişehir İlkokulu’nda değerler eğitimi konferansı düzenlendi. 

Turgut KAYA 

İlkokul öğrencilere yönelik gerçekleştirilen programda Yenişehir Toki Cami İmam Hatibi Muharrem Satının okuduğu Kuranı Kerimle program başladı, İl Müftülüğü Vaizi Nurullah Kaya'da “Çevremiz ve Geleceğimiz” konulu sunumlarını gerçekleştirdi. 

Proje kapsamında gençlere yönelik rehberlik çalışmaları, sosyal-kültürel etkinlikler ve kültür şenlikleri gibi değerler eğitimi faaliyetleri manevi danışmanlar, gençlik koordinatörleri, vaize ve imam hatiplerin marifetleriyle düzenlenmeye devam ediyor.

kars-il-muftulugu-tarafindan-cevreme-duyarliyim-degerlerime-sahip-cikiyorum-projesi-kapsaminda-yenisehir-ilkokulu’nda-degerler-egitimi-konferansi-duzenlendi-(3).jpegkars-il-muftulugu-tarafindan-cevreme-duyarliyim-degerlerime-sahip-cikiyorum-projesi-kapsaminda-yenisehir-ilkokulu’nda-degerler-egitimi-konferansi-duzenlendi-(1).jpegkars-il-muftulugu-tarafindan-cevreme-duyarliyim-degerlerime-sahip-cikiyorum-projesi-kapsaminda-yenisehir-ilkokulu’nda-degerler-egitimi-konferansi-duzenlendi-(2).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber